| 
 Recept Hartige taartjes(voor 24 stuks)
 6 plakjes bladerdeeg200 gr gehakt100 gr champignons4 sjalotjes2 tl cajunkruiden1 potje crème fraiche1 eisnufje zout1/2 tl knoflookpoeder1/2 tl peterselieextra:2 12 gat's muffinvormen 
   oven      © Janneke's Receptenpagina / Hartige taartjes recept - recept warm/koud borrelhapje, quiches    Voorbereiding:Beboter de muffinvormen en bestuif met wat bloem.Snipper de sjalotjes en de champignons.Bak het gehakt, gemengd met de cajunkruiden, rul in een koekenpan en voeg de
sjalotjes en de champignonstukjes toe en laat nog 5 minuten zachtjes stoven.Meng de crème fraiche met het ei, knoflookpoeder,zout en peterselie.Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Vul de vormpjes
met het gehaktmengsel. Doe er daarna 2 tl crème fraiche mengsel bij. Bak
de hartige taartjes 25 minuten in een oven van 200°C (hetelucht 180°C).    |